Apple готує новий сервіс під кодовою назвою Quartz

Apple health

Apple продовжує свою роботу в галузі здоров’я та благополуччя. Працює над рядом нових додатків та функцій для майбутніх iOS.

Компанія має історію запровадження додатків та пристроїв, які допомагають людям відстежувати своє здоров’я і навіть рятувати життя. Зараз Apple знову розширює межі можливого за допомогою штучного інтелекту. Компанія, як повідомляється, розробляє новий сервіс здоров’я на основі штучного інтелекту та технологію відстеження емоцій. Ці нові функції мають на меті надати користувачам більш всеосяжний та персоналізований підхід до їх здоров’я та благополуччя.

Згідно зі звітом Bloomberg, Apple готується запустити новий тренерський сервіс, який має кодове ім’я Quartz. Цей сервіс призначений для того, щоб допомогти користувачам залишатися мотивованими для занять спортом, поліпшити їх харчування та краще спати. Ідея за сервісом полягає у використанні AI та даних з Apple Watch для створення індивідуальних тренувальних програм, адаптованих для кожного користувача.

Останні зусилля компанії в цьому напрямку включають розширення додатку Health на iPad та впровадження функцій, які можуть допомогти користувачам із слабким зором.

Згідно з повідомленнями, ініціатива Apple Quartz схожа на LumiHealth – сервіс здоров’я та тренувань, запущений у партнерстві з урядом Сінгапуру у 2020 році. Однак на відміну від LumiHealth, який виплачував грошові премії користувачам, які піклувалися про своє здоров’я, новий внутрішній сервіс Apple передбачає щомісячну плату. Над проектом працюють кілька груп Apple, включаючи команди здоров’я, Siri, ШІ, а також відділ послуг. Сервіс планують запустити наступного року.

Тим часом Apple, за інформацією, також планує випустити версію додатку Health для iPad, яка дозволить користувачам переглядати дані про своє здоров’я, зокрема результати електрокардіограми, на більшому екрані. Цю зміну планують включити до iPadOS 17 вже цього року. Версія додатку Health для iPad має на меті підвищити його популярність у медичному середовищі, де планшети вже активно використовуються.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше