My Time at Sandrock вийде вже цього літа

My Time at Sandrock

Те, що почалося як DLC для My Time at Portia, перетворилося на набагато більший проект, який тепер відомий як My Time at Sandrock. Цього літа на PlayStation на PS4 та PS5 гравці відвідають місто Сандрок, міський державний острів, розташований у пустелі Євфаула, в Альянсі Вільних Міст. Повертаючимся гравцям сподобається свіже, але знайоме враження, тоді як новачки зможуть комфортно закохатися у геймплей та мешканців Сандрока!

My Time at Sandrock

Після того, як гравці створять свого персонажа, вони прибудуть до Сандрока як найманий будівельник. Прибувши на місце, вони побачать, що колишній густонаселений метрополіс перетворився на розорене містечко, де вода та дерево – дефіцитні ресурси. Завдання гравця полягатиме у співпраці з місцевими мешканцями, щоб оживити місто Сандрок. Насолоджуйтесь видами на плато, глибокі каньйони, просторі пустелі та захоплюючі руїни на своєму шляху!

My Time at Sandrock

Гравці зустрінуть кілька типів ворогів: монстрів, роботів, бандитів та багато інших! Вороги поводяться розумно, координуючи свої атаки, тому гравцям потрібно передбачати їх рухи, щоб успішно контратакувати. Особливо обережні треба бути з великими ворогами, адже вони можуть відправити гравців у політ одним сильним ударом! Плануйте атаки з ближньої зброєю або оберіть дистанційний підхід.

*За інформацією з блогу PlayStation.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше