Microsoft тестує безпечну корпоративну версію ChatGPT

microsoft chatgpt

Згідно зі звітом The Information, компанія Microsoft має право перепродажу технології ChatGPT після мільярдів доларів інвестицій в OpenAI. Microsoft розраховує, що нова, безпечніша версія буде приваблива для галузей, які поки що неохоче діляться своєю інформацією з ШІ.

Очікується, що оголошення про доступність бізнес-версії для банків, медичних закладів та інших може відбутись наприкінці цього року.

План полягає у використанні інших серверів, ніж ті, що використовуються публічно ChatGPT.

Це дозволить зберігати конфіденційні дані окремо від загальнодоступних мовних моделей, щоб запобігти їх поширенню за межі організацій.

Незважаючи на плани компанії з демократизації ШІ та її доступності для якомога більшої кількості користувачів за мінімальну ціну, ймовірно, що експлуатація спеціалізованих серверів буде набагато дорожчою. Згідно зі звітом, витрати можуть становити до “10 разів більше, ніж клієнти в даний час платять за використання звичайної версії ChatGPT”.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше