Remastered Spider-Man вийде на PlayStation 5 у вигляді окремої гри

Компанії Sony та Insomniac Games готуються випустити нове та поліпшене видання гри про Людину-павука на платформі PlayStation 5. Цей реліз буде представлений виключно у цифровому вигляді, оскільки фізичні диски Spider-Man для PlayStation 5 не будуть доступні для продажу.

Spider-Man

Спочатку, щоб отримати ремастер версію Spider-Man, вам потрібно було придбати Marvel’s Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition, в якому ремастер входив як додатковий бонус. Однак після офіційного релізу ремастера, власники PlayStation 4 версії зможуть оновити свою версію гри до вдосконаленої версії лише за $10.

Крім цього, існуючі гравці, які вже купили звичайне видання Marvel’s Spider-Man Miles Morales, також матимуть змогу насолодитися ремастером Spider-Man. Вони зможуть оновити свою версію гри до Ultimate Edition, щоб отримати доступ до оновленої версії.

Унікальний ремастер Spider-Man буде доступний за ціною в $49.99, а старт продажів планується на кінець травня цього року. Тому приготуйтеся відправитися в захоплюючий світ Людини-павука у відполірованому та покращеному вигляді на вашій консолі PlayStation 5.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше