Biomutant вийде на Nintendo в кінці цього року

Biomutant

Нещодавно на офіційному веб-сайті популярної гри з’явилась сторінка із зворотнім відліком часу, відповідно до якого версія Biomutant для Nintendo Switch з’явиться через 210 днів, а саме на 30 листопада 2023 року. Спочатку реліз цієї версії гри був запланований на 11 лютого 2022 року, однак через певні обставини дата виходу була відкладена аж п’ять разів. Про це, із веселим настроєм, згадали самі розробники гри.

Щодо самої гри, Biomutant представляє собою цікавий рольовий екшн у захоплюючому відкритому світі, який створили колишні працівники Avalanche Studios. Він успішно поєднує в собі елементи постапокаліптичного світу, фентезі та кунг-фу. Центральним персонажем гри є дивовижна антропоморфна істота, яка схожа на єнота. Геймери можуть змінювати здібності та зовнішній вигляд головного героя завдяки мутаціям, біомеханічним протезам та різноманітній зброї. Під час проходження захоплюючого сюжету гри, пухнастому герою відкриваються нові стилі бойових мистецтв та надприродні мутації, такі як телекінез і левітація.

Biomutant

Щодо версій гри для ПК та ігрових консолей минулого покоління, вони були випущені ще у травні 2021 року. У вересні 2022 року проект отримав додаткове безкоштовне оновлення, яке значно покращило графіку та процес гри на консолях нового покоління.

Biomutant
Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше