Apple транслюватиме живий виступ Еда Ширана

Ed Sheeran

Apple сьогодні оголосила, що транслюватиме живий виступ Еда Ширана з його останнього альбому “Subtract” у театрі Eventim Apollo в Лондоні. Підписники Apple Music та Apple TV+ зможуть безкоштовно онлайн дивитись концерт у середу, 10 травня.

Ширан розпочне другий сезон Apple Music Live – серії живих виступів музичних артистів на Apple Music. Після шоу в додатку Shazam будуть доступні кадри того що відбувалось за лаштунками та список виконаних пісень.

Перший сезон Apple Music Live розпочався у травні 2022 року і включав виступи Гаррі Стайлза, Біллі Айліш, Меган Ті Сталліон, Алісії Кіз, Візкіда, Люка Комбса та інших. Apple ще не оголосила додаткових виконавців на другий сезон.

Apple Music та Apple TV+ коштують відповідно $10,99 та $6,99 за місяць за стандартну індивідуальну підписку. Новим користувачам пропонується одномісячний безкоштовний пробний період для Apple Music, тоді як Apple TV+ пропонує безкоштовний семиденний пробний період.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
BRAT

Тренд з написом “BRAT”: Що це і чому він став популярним?

Тренд із написом “BRAT” швидко набирає популярності в мережі, ставши символом бунтарства, самовираження та молодіжної незалежності. Це слово, яке в оригіналі означає “шибеник” або “розбещена дитина”, тепер набуло нового значення, відображаючи дух свободи та впевненості в собі.
Детальніше