Опубліковано ще один тизер Mortal Kombat 12

mortal kombat 12

Незабаром після демонстрації першого захопливого тизеру Mortal Kombat 12 на початку травня, що викликав величезний резонанс серед прихильників, відчуття очікування щодо анонсу нової частини цієї всесвітньо відомої серії файтингів лише зросло.

Нещодавно вони оприлюднили ще один тизер гри, який подає нам кілька нових інтригуючих деталей. У цьому тизері ми бачимо годинник і рухому стрілку, яка в один момент раптово стрибає вперед.

Очевидно, що в Mortal Kombat 12 розробники знову вирішили зіграти на темі маніпуляцій із часом, як це було у попередніх частинах. Це обіцяє додати нового рівня глибини та інтриги до сюжету гри, а також може внести нові елементи в геймплей.

Warner Bros., як відомо, у своєму фінансовому звіті вже повідомила, що реліз Mortal Kombat 12 планується на 2023 рік. Однак, точна дата все ще залишається загадкою. Також невідомо, для яких платформ буде доступна нова гра.

Очікування нової частини Mortal Kombat все зростає. З огляду на успіх попередніх ігор серії і високі стандарти, встановлені NetherRealm, фанати з нетерпінням чекають нової захоплюючої битви у всесвіті Mortal Kombat.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше