Новий уривок з “Людина-павук: Навколо Всесвіту”

Людина-павук: Навколо Всесвіту школа

Sony Pictures Animation випустила уривок з “Людина-павук: Навколо Всесвіту”, де Майлз Моралес (Шамейк Мур) потрапляє у неприємності зі своїми батьками, тому що він отримав B з іспанської мови та прогулює заняття в школі. Мабуть, Майлзу дійсно важко знайти баланс між навчанням і роботою супергероя, який намагається захистити Нью-Йорк. Перегляньте уривок нижче:

Сиквел відстежує подорож Майлза Моралеса, який “потрапляє в мультивсесвіт, де він об’єднується з Гвен Стейсі та новою командою Людей-павуків, щоб виступити проти злочинця, більш потужного, ніж будь-що, з чим вони стикалися раніше.”

Фільм включатиме 240 персонажів, а в акторський склад також входять Хейлі Стейнфелд як Гвен, Браян Тайрі Генрі як батько Майлза, Джеферсон Девіс; Луна Лорен Велез як мама Майлза, Ріо Моралес; Ісса Рей як Джессіка Дрю, відома як Жінка-павук; Йорма Такконе як Грифон; Рейчел Драч; Шея Вігхем; Грета Лі; та Джейсон Шварцман як злочинець Spot. Нещодавно до акторського складу приєднався також Енді Семберг.

Режисерами фільму і його продюсерами є Джастін К. Томпсон, Жоакім Дос Сантос та Кемп Пауерс. Також над фільмом працюють Аві Арад, Емі Паскал, Філ Лорд, Кріс Міллер та Крістіна Штайнберг. Філ Лорд і Кріс Міллер також будуть вказані як сценаристи фільму, разом з Девідом Каллахамом.

Фільм заплановано випустити 2 червня 2023 року!

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше