Apple посилить рівень безпеки в 2023 році

Apple privacy

Apple анонсувала дві нові функції безпеки, які будуть доступні по всьому світу на iPhone та інших пристроях в 2023 році.

Перша це перевірка контактного ключа iMessage дозволяє користувачам, які зіткнулися з “надзвичайними цифровими загрозами”, такими як журналісти, правозахисники та урядові посадовці, додатково переконатися, що вони обмінюються повідомленнями лише з тими людьми, до кого ці повідомлення призначені. У розмовах між користувачами, які увімкнули перевірку контактного ключа iMessage, користувачі отримують попередження, якщо зловмиснику вдасться взламати хмарні сервери та вставити свій власний пристрій для прослуховування розмови.

Як додатковий рівень безпеки, користувачі, які використовують перевірку контактного ключа iMessage, можуть перевірити особисто код перевірки контакту, використовуючи FaceTime або інший безпечний дзвінок, щоб додатково переконатися, що вони спілкуються лише з тими, з ким планують спілкуватися.

Друга , ключі безпеки для Apple ID нададуть користувачам можливість використовувати сторонні фізичні ключі безпеки для додаткового захисту свого облікового запису. Для користувачів, які увімкнули цю функцію, ключі безпеки посилюють двофакторну аутентифікацію Apple, вимагаючи апаратний ключ безпеки як один із двох факторів, замість коду аутентифікації.

“Наші фахівці з безпеки невпинно працюють над забезпеченням безпеки даних користувачів, а з перевіркою контактного ключа iMessage, ключами безпеки та розширеною захистом даних для iCloud користувачі отримають три нові потужні інструменти для додаткового захисту їх найконфіденційніших даних і повідомлень”, – зазначено в повідомленні Apple, яке підписав Крейг Федерігі, керівник відділу розробки програмного забезпечення.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше