Microsoft впроваджує свого AI-помічника в Windows 11

Windows 11 ChatGPT

Microsoft впроваджує свого AI-помічника, Copilot, в Windows 11. Це той самий помічник, який вже інтегрований в Edge, офісні додатки та GitHub.

Copilot для Windows буде розташований на панелі завдань

Клацання по ньому відкриває бічну панель Copilot, де ви можете попросити його узагальнити, переписати та пояснити текст в будь-якому з додатків, які ви використовуєте, а також змінити налаштування вашого комп’ютера. Microsoft повідомляє, що вона почне тестувати цю функцію відкрито вже наступного місяця.


Оновлення драйверів

Windows 11 незабаром надійдуть декілька невеликих оновлень, включаючи підтримку Bluetooth LE, у функцію “живих” субтитрів, яка транскрибує аудіо в реальному часі, а також рідні RGB-контролери в Windows 11.

Microsoft 365 Copilot тепер підтримує плагіни
AI-помічник тепер підтримуватиме три основні типи плагінів, включаючи розширення повідомлень Teams, конектори Power Platform та інструменти, які використовують технологію від ChatGPT. Ви також зможете вибрати з десятків сторонніх плагінів, таких як Atlassian і Adobe.
Більше того, Microsoft стверджує, що вона створюватиме свої плагіни для Copilot і Bing Chat з тим самим стандартом, який OpenAI використовує для ChatGPT. Це означає, що ви зможете використовувати ті ж плагіни в усіх трьох AI-інструментах.

Microsoft Edge незабаром отримає інтеграцію з 365 Copilot

Microsoft інтегрує 365 Copilot в Edge. Цей інструмент, який буде розташований у бічній панелі браузера, зможе використовувати вміст сайту, який ви переглядаєте, для того, щоб допомогти вам працювати над проектами в додатках Microsoft 365, таких як Outlook, Word, Excel та інші.
Наприклад, цей інструмент повинен допомогти вам виконувати такі дії, як складання електронного листа, додавання даних до електронної таблиці, генерація статусних оновлень на основі чатів тощо. Інтеграція також підтримуватиме вищезгадані плагіни, що надходять до 365 Copilot.

Windows Terminal отримує оновлення AI

Windows Terminal отримає інтеграцію з GitHub Copilot. Розробники, які використовують GitHub Copilot, тепер можуть використовувати чат-бота безпосередньо в Terminal для виконання різних дій, отримання рекомендацій коду та пояснення помилок. Microsoft також заявляє, що вона розглядає можливість впровадження GitHub Copilot в інші інструменти для розробників.



Панель Dev Home
Компанія також представила нову інформаційну панель Dev Home, яка повинна спростити налаштування та використання Windows для розробників. Крім того, Microsoft впроваджує автоматично створені AI-резюме додатків для Microsoft Store та вводить новий AI Hub для висвітлення додатків Windows, що використовують AI.


Bing тепер стає стандартною пошуковою системою для ChatGPT

Враховуючи мільярди доларів, які Microsoft інвестувала в OpenAI, не дивно, що OpenAI зробила Bing основним пошуковиком у своєму чат-боті ChatGPT. Починаючи з сьогодні, користувачі ChatGPT Plus почнуть бачити цитати, надані Bing, додані до відповідей чат-бота.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше