Project Q – нова переносна консоль від Sony

Project Q

Sony підтвердила, що працює над створенням переносної облачної консолі, яка відома під кодовою назвою Project Q. Sony надала публіці як саме виглядатиме цей заповітний девайс.

У пошуках ідеального балансу між зручністю і функціональністю, Project Q буде обладнаний 8-дюймовим екраном, що оточується розчепленим геймпадом по обидва боки. Це розумне рішення не тільки зробить гру більш комфортною, але і дозволить грати в ігри з PlayStation 5 на відстані через функцію Remote Play за допомогою Wi-Fi зв’язку.

Дисплей нового пристрою похизується підтримкою роздільної здатності 1080p при частоті оновлення 60 Гц. Вбудовані контролери Project Q матимуть усі кнопки і функції DualSense, включаючи адаптивні тригери та тактильну віддачу, тобто останні технології, які забезпечать найбільш іммерсивний ігровий досвід.

Очікується, що запуск Project Q відбудеться в кінці 2023 року. Поки що деталі продукту залишаються загадкою, проте Sony обіцяє, що більше інформації буде надано у найближчий час.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше