Білл Гейтс поділився думками про штучний інтелект на конференції AI Forward

Bill Gates

На конференції AI Forward 2023 відомий мільярдер висловив своє бачення активного змагання, яке в даний момент розгортається між IT-гігантами у галузі нейромереж і потенційного штучного інтелекту.

За словами Гейтса, переможцем стане той, хто першим розробить функціонального персонального помічника на основі нейромереж. Цей “цифровий помічник” має бути схожий на Джарвіса з кінематографічної всесвіту Marvel. Засновник Microsoft вважає, що це буде переломний момент у розвитку інтернет-ресурсів, що призведе до занепаду пошукової системи Google та сервісів Amazon.

Хоча це виглядає як амбітна мрія, вона не здається безпідставною, враховуючи акцент, який сама Microsoft робить на розробці та впровадженні нейромереж протягом останніх декількох років.

Втім, сам Гейтс не виключає можливості, що інноватором в області може стати не лише один з технологічних гігантів, але й один з новачків, як, наприклад, Inflection AI.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше