Nintendo заборонила випуск емулятора Wii в Steam

Nintendo

Dolphin, відомий емулятор консольної системи Nintendo Wii, не з’явиться в онлайн-магазині Steam. Згідно з повідомленнями розробників, перешкодою стала сама компанія Nintendo, яка направила запит на заборону до магазину. Steam відповів на цей запит, видаливши сторінку емулятора зі своєї платформи.

Команда Dolphin спочатку планувала запустити версію емулятора для Steam у травні або червні. Зараз вони розглядають різні варіанти дій та обіцяють найближчим часом розповісти, яким буде їх подальший курс.

Як зазначає видання PC Gamer, в листі від Valve адвокати Nintendo вказали на порушення авторських прав. Якщо розробники Dolphin переконані, що вони не порушують права Nintendo, вони можуть надіслати відповідне заперечення. Однак у цьому випадку Nintendo має право відкрити судовий процес проти них.

Представники Nintendo вважають, що розробники емулятора Dolphin незаконно використовують криптографічні ключі Wii, обходячи захист консолі.

Наразі Dolphin все ще можна завантажити з офіційного сайту проекту.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше