Тетріс у вигляді нагетсу від McDonald’s

Безліч любителів “Тетрісу” в усьому світі з нетерпінням очікують наступного 6 червня, коли цій улюбленій грі виповниться 39 років. Ця відзначна дата обіцяє зібрати на свято шанувальників цього популярного пазла з усіх куточків планети. І здається, що вихід недавнього фільму “Тетріс” на Apple TV+ тільки додав розголосу цій події. До цього святкування вирішив приєднатися і китайський “McDonald’s”.

Цікаво, що ця кампанія також приурочена до 40-річчя наггетсів. З цієї нагоди китайський “McDonald’s” запустив спеціальну акцію: 20 звичайних наггетсів і чотири різні соуси за всього 20 юаней. І якщо ви хочете додати до свого замовлення “Тетрис”, то вам знадобиться заплатити ще 30 юаней за саму іграшку.

На початку кампанії було доступно 400 тисяч таких іграшок. Продажі почалися ще 24 травня, і вже за декілька днів всі “Тетріси” були розпродані.

Іграшка “Тетріс” виконана у вигляді наггетса і поставляється в коробці разом з наггетсами. У комплект також входить чохол для зберігання іграшки.

Ця колаборація здійснена за підтримки Tetris Holdings, що засвідчує офіційний статус іграшки. Це єдиний в своєму роді спосіб відсвяткувати ювілей одного з найвідоміших в світі відеоігор, пропонуючи шанувальникам не тільки спожити їхні улюблені наггетси, але й зануритися в дитячі спогади, граючи в класичний “Тетрис”.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше