“No Man’s Sky” можливо стане першою грою для AR окулярів Apple

Засновник компанії Hello Games, Шон Мюррей, нещодавно опублікував в Twitter два загадкових емодзі яблук, натякаючи на цікаве оголошення, спрямоване на користувачів Apple. Цей захоплюючий натяк з’являється майже через рік після WWDC 2022, на якому Apple оголосила на сцені, що головна гра Hello Game “No Man’s Sky” буде запущена на Mac та iPad до кінця 2022 року. Термін виконання прийшов, але, можливо, тепер гра готова до випуску на платформах Apple.

Водночас у повітрі лине багато спекуляцій, що Hello Games працює над VR-грою для майбутньої гарнітури Apple. Насправді, ця пара була би природнім поєднанням. “No Man’s Sky” вже була адаптована до VR на PlayStation і PC.

Хоча ранішні чутки свідчили, що Apple не зацікавлена в геймінгу для гарнітури, остання інформація від Марка Гурмана з Bloomberg свідчить про те, що Apple дійсно робитиме акцент на іграх як на ключовому факторі продажу цього пристрою.

Це будуть як нові VR-ігри, розроблені спеціально для гарнітури, так і порти 2D та 3D-ігор для iPad, які можна буде грати в гарнітурі в ще більш занурюючій формі.

No Man’s Sky

Очевидно, що Apple працювала з Hello Games минулого року за новинами WWDC 2022, тому не виключено, що вони також обговорювали можливість введення VR-компоненту “No Man’s Sky” до гарнітури Apple Reality Pro, яку Apple планує вперше представити наступного тижня 5 червня.

На WWDC 2022 “No Man’s Sky” була продемонстрована на M1 Mac, використовуючи нові можливості API MetalFX. Гарнітура Reality Pro мала б бути достатньо потужною для запуску гри, оскільки від неї очікується продуктивність CPU та GPU, подібна до чіпа M2, з окремим чіпом для обробки зображень.

За інформацією з 9to5mac

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше