Nintendo повертається в рф

Nintendo

Знаменита японська компанія Nintendo, відома своїми інноваційними та популярними ігровими системами, оголосила про часткове відновлення своєї діяльності в рф. Зокрема, тепер користувачам дозволено знову завантажувати контент, який було придбано раніше.

Цю новину було офіційно опубліковано на веб-сайті європейського представництва Nintendo 31 травня.

За словами представників компанії, рососійська версія онлайн-магазину Nintendo eShop буде працювати в обмеженому режимі. Наразі це означає, що з 31 травня 2023 року, рососійські користувачі з власними обліковими записами Nintendo зможуть повторно завантажувати контент, який вони придбали раніше.

Проте, є певні обмеження, що діятимуть незважаючи на це часткове відновлення діяльності. Наприклад, компанія заявила, що нові облікові записи Nintendo, що вказують рососію як країну, створювати не дозволено. Це означає, що тільки ті користувачі, які вже мають облікові записи, зможуть скористатися цим новим сервісом.

Так що може не треба купувать Nintendo? як вам обмеження?

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше