Чат-бот Character.AI отримав понад 1.7 млн завантажень за тиждень

Character.AI

Попит на штучний інтелект через мобільні додатки для споживачів постійно зростає. Додаток ChatGPT від лідера ринку OpenAI за шість днів з моменту запуску набрав понад півмільйона завантажень. Ще один AI-додаток, Character.AI, за свій перший тиждень заявляє про більше 1.7 мільйонів нових встановлень. Character.AI пропонує користувачам AI-товаришів з унікальними особистостями, а також можливість створювати своїх власних персонажів.

В магазинах додатків сьогодні доступно багато цих ШІ-генераторів персонажів, але великий інтерес до Character.AI значною мірою пов’язаний із його засновниками. Стартап було створено експертами з ШІ, які раніше очолювали команду дослідників в Google, що розробили мовну модель ШІ для бесід.

Мобільна версія платформи AI-чатботів запустилася глобально для користувачів iOS та Android 23 травня. Протягом перших 48 годин після запуску додаток отримав більше 700 тисяч встановлень на Android, обігнавши топові розважальні додатки, як Netflix, Disney+ та Prime Video.

ChatGPT продемонстрував стабільність після свого запуску – сьогодні він ще займає третє місце в рейтингу безкоштовних додатків в США – попит на Character.AI здається трохи знизився після запуску. На момент написання iOS-додаток знаходиться на 13-му місці в категорії “Розваги” в магазині App Store США. На iOS в США додаток займав 4-е місце за перші два дні, а потім почав поступово спадати в рейтингах. На Android у США він досі у топ-10.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше