Google оновила пошук в Gmail

gmail

Google робить великі кроки у поліпшенні функціональності свого мобільного додатку Gmail, впроваджуючи високоефективну модель машинного навчання для оптимізації пошуку. Це означає, що тепер користувачам буде набагато простіше і швидше знайти потрібні листи або файли.

Команда Google зазначає, що їх передова технологія сканує весь поштовий ящик, надаючи користувачам миттєво найбільш релевантні результати. Ці результати тепер будуть відображатися в спеціальному розділі і сортуватися не тільки за часом, але й за ступенем відповідності запиту. Найбільш відповідні результати будуть розміщені на верхівці, а після них – всі інші.

Це поліпшення пошуку означає, що користувачам не доведеться прокручувати довгі списки листів, щоб знайти те, що їм потрібно. Замість цього, Gmail тепер може забезпечити найбільш відповідні результати одразу, що дозволяє користувачам значно ефективніше використовувати свій час.

Оновлений пошуковик вже доступний для деяких користувачів Android та iOS. Очікується, що він дійде до всіх користувачів протягом наступних кількох тижнів. Враховуючи постійний розвиток цифрових технологій і зростаючу потребу в швидкому і ефективному пошуку інформації, такі оновлення, як це, стають все більш цінними для користувачів по всьому світу.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше