WhatsApp тестує оновлену клавіатуру для емодзі

whatsapp

WhatsApp, популярний месенджер для обміну повідомленнями, працює над новим переробленим клавіатурою для емодзі, яка розділяє емодзі, GIF-файли та стікери на три категорії у верхній частині. Цю клавіатуру спочатку помітили як таку, що знаходиться в стадії розробки, але тепер вона починає зʼявлятися в останній версії бета-версії WhatsApp для Android v2.23.12.13 з Google Play Store.

Про цю новинку повідомляє WABetaInfo разом з зображеннями того, як виглядає нова клавіатура.

За допомогою цієї нової клавіатури користувачі WhatsApp зможуть прокрутити клавіатуру вгору і насолоджуватися повноекранним переглядом списку емодзі. Однак спочатку вам потрібно почати чат, щоб перевірити, чи має ваш обліковий запис цю можливість.

На жаль, бета-версія WhatsApp в Google Play Store постійно переповнена і майже ніколи не відкривається для реєстрації нових користувачів. Однак, якщо вам пощастило зайняти місце, ви обов’язково повинні оновити до найновішої версії, щоб спробувати це.

Емодзі стали невід’ємною частиною цифрового спілкування, дозволяючи користувачам виражати емоції, передавати повідомлення та додавати особисту ноту до своїх розмов. Вдосконалюючи клавіатуру для емодзі, WhatsApp сподівається покращити спосіб взаємодії користувачів і поліпшити користувацький досвід.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше