“Веном 3” вийде в прокат у жовтні 2024 року

Видання Variety оголосило, що третя частина фільму “Веном” із Томом Харді вийде в міжнародний прокат у жовтні 2024 року. Ця новина викликала багато обговорень серед шанувальників цієї кінематографічної всесвіту. Разом з цим актриса Джуно Темпл, зірка таких фільмів як “Малефісента” та “Кількарічні друзі”, заявила, що зйомки третьої частини “Венома” почнуться “дуже, дуже скоро”.

Сценарієм для “Венома 3” займуться Том Харді, відомий своєю роботою над першою та другою частинами “Венома”, та Келлі Марсел, що написала сценарії до цих двох частин. Крім того, Марсел взяла на себе роль режисера цієї картини. Хоча роль Джуно Темпл не була офіційно розкрита, в мережі вже ведуться активні обговорення. Фанати вважають, що британська актриса зіграє другорядного героя.

Наразі точна дата виходу “Венома 3” ще тримається в секреті. Зйомки стрічки плануються розпочати в червні в Великій Британії.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше