В Gmail стала доступна нова функція “Допоможи мені написати”

gmail

Відразу після великого заходу I/O 2023, який відбувся минулого місяця, Google почав впроваджувати свою програму Workspace Labs, тепер функція “Допоможи мені написати” стала широко доступною в Gmail для Android та iOS для тих, хто приєднався до програми тестування.

Як і у десктопному додатку, спочатку вас зустрічає вступне повідомлення про генеративний AI. Після цього на екрані з’являється кнопка “Допоможи мені написати”, розташована в нижньому правому куті. Натиснувши на неї, ви маєте можливість ввести вихідний текст, а після того, як ви натиснете кнопку “Створити”, почне працювати AI, що символізується хвилею синього та фіолетового кольорів. Ви маєте можливість згенерувати новий варіант та залишити відгук, перш ніж вставити текст у лист.

Одразу після введення тексту в редактор листа, натискання на кнопку знову дозволить вам “Вдосконалити” повідомлення декількома способами: Формалізувати, Розширити, Скоротити, Я пощастить, та Написати чернетку. Цей процес займе ще кілька секунд, при цьому значок буде пульсувати, показуючи прогрес.

Станом на сьогоднішній день ми бачимо, що інструмент “Допоможи мені написати” в Gmail поширюється по всьому світу серед тих, хто приєднався до програми Workspace Labs на Android та iOS. Проте ми поки що не бачимо цієї функції у мобільних додатках Google Docs.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше