Американський суд наклав тимчасову заборону на угоду Microsoft та Activision Blizzard

Протягом однієї доби після того, як стало відомо, що Федеральна торгова комісія США має намір увести тимчасовий заборону на злиття Microsoft та Activision Blizzard, калифорнійський суд прийняв рішення задовольнити запит регулятора.

Зараз обмеження не дозволить Microsoft завершити угоду без врахування позиції ФТК. Заборона буде діяти принаймні до кінця місяця, а питання щодо продовження обмежень будуть обговорюватися 22-23 червня.

Представник Microsoft в коментарях для Bloomberg висловив позитивне ставлення до такого рішення, наголосивши, що це дозволить швидше вирішити незгоди з Федеральною торговою комісією США щодо покупки Activision Blizzard.

Microsoft планувала завершити угоду з Activision Blizzard, вартістю 69 мільярдів доларів, до 18 липня. На сьогоднішній день злиття компаній отримало схвалення 38 країн. Основними перешкодами для Microsoft залишаються регулятори Великобританії та США.

Це надзвичайно важлива подія в світі IT-індустрії, оскільки можливе злиття Microsoft і Activision Blizzard стане однією з найбільших угод в історії галузі. Якщо угода буде успішно завершена, Microsoft зможе значно посилити своє положення на ринку ігор, отримавши в своє розпорядження портфель популярних ігрових брендів Activision Blizzard. Однак це залежить від рішення регуляторів, які мають визначити, чи буде ця угода сумісною з антимонопольним законодавством.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше