Dead Island 2 отримає доповнення

Студія Dambuster Studios активно працює над розробкою двох доповнень до зомбі-екшена Dead Island 2. Вони отримали назви Haus і SOLA Festival, кожне з яких має розширити всесвіт гри новими захопливими історіями.

Доповнення Haus буде присвячено досить незвичайній історії, в центрі якої – мільярдер, що переживає зомбі-апокаліпсис. Це буде оповідання про “культ техно-смерті”, в якому геймерам обіцяють велику кількість брутальності та беззаконня. Реліз цього доповнення планується на четвертий квартал 2023 року, тобто з жовтня по грудень.

Тим часом доповнення SOLA Festival відкриває перед нами історію про молодь Лос-Анджелеса, яка намагається “озеленити свій шлях до екстазу і врятувати планету лос-анджелеським способом – один рейв за раз”. Це доповнення очікується в другому кварталі 2024 року, з квітня по червень.

Розробники наразі утримуються від показу скріншотів або тизерів нових доповнень. Втім, вони підтвердили, що обидва доповнення будуть включені до Dead Island 2 Expansion Pass, а також їх буде можливо придбати окремо.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше