Про Майлза Моралеса зняли хорор-короткометражку

Sony Pictures, один з лідерів глобальної кіноіндустрії, зробив значний крок вперед у розширенні анімаційної всесвіту популярного супергероя “Людини-павука”. Цей крок було зроблено за допомогою відносно короткого, але впливового проекту під назвою “The Spider Within” (Павук усередині), який було створено за допомогою талановитого режисера Джаррела Дампьера.

Короткометражка “The Spider Within” – це непросто нова глава у всесвіті “Людини-павука”, це унікальний погляд на переживання головного героя Майлза Моралеса, який став новим Людиною-павуком. У цьому проекті глядачі відправляться у подорож по підсвідомості Майлза, що є прямим наслідком сонного паралічу, з яким він стикається.

Проект “The Spider Within” був реалізований в межах спеціальної програми LENS, запущеної Sony Pictures. Ця програма спрямована на підтримку режисерів з груп, які традиційно недостатньо представлені в індустрії, і дозволяє їм створювати свої унікальні історії в межах всесвітів, що належать Sony.

Проект “The Spider Within” уже виконаний і був представлений на Міжнародному фестивалі анімаційних фільмів. Але наразі Дампьер ще не може точно відповісти на питання про те, як саме ця короткометражка буде представлена шанувальникам “Людини-павука”: чи буде вона випущена в прокат, або ж вона буде доставлена до фанатів за допомогою інших медійних каналів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Чужий: Земля

Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
Детальніше