Голова Reddit закликав співробітників не вдягати одяг з брендовими наклейками

Коли стало відомо про наміри керівництва платформи Reddit стягувати плату зі сторонніх компаній та розробників додатків за доступ до даних і API сервісу, майже вісім тисяч спільнот зібралися, щоб розпочати 48-годинну страйкову акцію, у рамках якої вони заблокували доступ до своїх форумів. Однак Стів Хаффман (Steve Huffman), засновник і виконавчий директор Reddit, віднісся до цієї акції з абсолютною байдужістю.

У понеділок Хаффман висловив своє бачення ситуації у службовому листі, який був розісланий серед працівників. Він зазначив, що страйк не вплинув “на значущий рівень прибутків платформи”. Він закликав свою команду ігнорувати страйки та висловив надію, що до середи багато форумів відновлять роботу, і хвиля протестів нарешті прийде до свого логічного завершення.

Хаффман також попередив співробітників Reddit про носіння в громадських місцях одягу та аксесуарів з брендовими наклейками, щоб користувачі не “виплеснули” на них свій гнів, викликаний планами компанії.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше