Ілон Маск заявив, що Twitter готує відео додаток для смарт-телевізорів

Twitter

Власник Twitter, мільярдер Ілон Маск, оголосив про намір створити відео додаток Twitter для розумних телевізорів. Цей крок узгоджується з новими планами компанії, яка прагне зосередитися на розвитку відео контенту на своїй платформі.

У відповідь на твіт, у якому один з користувачів висловив необхідність створення відео додатку для розумних телевізорів, Маск відповів: «Це вже на порядку денному».

Новообрана голова Twitter, Лінда Яккаріно, та Ілон Маск провели спільну презентацію для інвесторів минулого четверга, під час якої вони розкрили плани Twitter сконцентрувати увагу на відеоконтенті, партнерстві з авторами контенту та комерційними компаніями з метою диверсифікації бізнесу за межами цифрової реклами. За даними агентства Reuters, яке отримало доступ до матеріалів презентації, один зі слайдів вказував, що на долю вертикальних відео припадає близько 10% всього часу, який користувачі проводять у соціальній мережі.

Популярність відеосервісів зростає завдяки приходу на платформу нових людей з амбітними проектами. Відомо, що відомий телеведучий Такер Карлсон, якого відсторонили від роботи на Fox News, запустив на Twitter власне шоу Tucker on Twitter, яке вже привабило мільйонну аудиторію. Джерело, “знайоме з ситуацією”, повідомило Reuters, що керівництво соціальної мережі очікує, що зможе приваблювати до його проектів рекламу та спонсорські кошти – так само, як і до каналів інших популярних авторів контенту.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше