Додаток для догляду за здоров’ям з Маріо запатентовано Nintendo


Нінтендо, відома корпорація, що спеціалізується на виробництві відеоігор, подала заявку на патентування додатку, який поєднує у собі догляд за здоров’ям і елементи ігрового світу Super Mario. Створюючи цю нову розробку, компанія планує включити в неї таких улюблених героїв всесвіту ігор.

Очікується, що новий додаток буде відстежувати фізичну активність користувача і деякі його життєві показники, такі як тривалість і глибина сну. Ця розробка була створена з метою заохотити користувачів більше спати, оскільки хороший сон буде сприяти більшому прогресу в тематичній грі з героями Super Mario.

В залежності від якості сну користувача, Маріо, що бореться з Боузером, зможе завдати своєму противнику більш значного ушкодження. За перемоги над Боузером гравців будуть винагороджувати монетами, хоча наразі ще не відомо, як саме ці монети буде можна використовувати в грі.

Особливим моментом у цьому патенті є згадка про спеціальний пристрій, що нагадує планшет, який можна підключити до док-станції. Інформацію про стан здоров’я користувача планується отримувати саме за допомогою цього пристрою.

Однак, варто зазначити, що реєстрація патенту не означає, що Nintendo обов’язково випустить додаток для догляду за здоров’ям з героями Маріо і Боузером або згаданий в патенті планшет. Офіційно компанія про подібні плани поки що не повідомляла. Зауважимо, що патенти часто слугують тільки для захисту інноваційних ідей і не завжди призводять до фактичного виробництва і випуску продукту на ринок.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше