Вийшов новий трейлер до реаліті-шоу “Гра в кальмара”

Squid Game: The Challenge

Стримінгова платформа Netflix оголосила про свої плани великого масштабу, пов’язані з реаліті-шоу, натхненним серіалом “Гра в кальмара”. Свіженький тізер-трейлер проекту, який отримав назву “Squid Game: The Challenge”, вже оприлюднений у мережі. Як зазначається, повну версію шоу підписники сервісу зможуть переглянути вже у листопаді. Трейлер відкриває тільки частину того, що нас очікує, але одне можна сказати з впевненістю – шоу не буде наповнено кров’ю та насильством.

Цей проект має змагальний характер. 456 учасників змагатимуться у десяти епізодах. Творці Netflix намагалися максимально передати атмосферу оригінального серіалу, проте сюжет не буде простим повторенням “Гри в кальмара”. Учасникам належить зіткнутися з новими та несподіваними “поворотами”. Боротьба за перемогу обіцяє бути непростою, адже головний приз складає аж 4 560 000 доларів.

Netflix не приховує своїх амбіційних планів стосовно нового реаліті-шоу. Це є спробою компанії використати вдалий контент для отримання прибутку. За статистикою, корейська драма “Гра в кальмара” зібрала 1,6 мільярда годин загального перегляду, що встановило її як лідера серед аналогічних продуктів. З випуском нового захоплюючого реаліті-шоу, Netflix сподівається надати справжню конкуренцію таким гігантам, як Amazon та Disney, та збільшити кількість активних передплатників.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше