Оновлення 3.8 для Genshin Impact: банери, події, коди

Genshin Impact

Згідно з анонсом, персонаж Еола з’явиться у банері оновлення.

Розробники Genshin Impact презентували оновлення 3.8, останній патч, пов’язаний з тематикою Сумеру. Гравців очікує “Секретний літній рай” – захоплююча подорож до спеціальної тимчасової локації з унікальними подіями.

Примогем-коди з презентації оновлення 3.8:

  • QBQ2NH6DB4Z9
  • 2SR3PY7CA52V
  • 6A836GNUA52Z

Коли вийде оновлення 3.8?
Реліз оновлення 3.8 заплановано на 5 липня. Крім тимчасової локації та спеціальних подій у фентезійному стилі, гравці отримають альтернативні зовнішні вигляди для двох персонажів: Клі та Кеї.

Які нові герої з’являться у оновленні 3.8?
На жаль, нових героїв не буде – баннери оновлення повністю сфокусовані на повторних випадіннях. Проте є й добрі новини: до одного з баннерів потрапить Еола, яка була в баннері востаннє ще у 2022 році.

Перший банер персонажів оновлення 3.8

Як і очікувалося, до першого баннера потраплять Еола та Клі. Про чотиризіркових героїв нічого не повідомили, але за словами інсайдерів, повний склад баннера виглядатиме так:

  • Еола (5 зірок рідкості, кріо, реран)
  • Клі (5 зірок рідкості, піро, реран)
  • Розарія (4 зірки рідкості, кріо, реран)
  • Рейзор (4 зірки рідкості, електро, реран)
  • Міка (4 зірки рідкості, кріо, реран).

Другий баннер персонажів оновлення 3.8

П’ятізірковими героями другого баннера стануть Мандрівник та Кокомі. Згідно з інформацією від інсайдерів, повний склад другого баннера оновлення 3.8 виглядає наступним чином:

  • Мандрівник(Wanderer) (5 зірок рідкості, анемо, реран)
  • Кокомі (5 зірок рідкості, гідро, реран)
  • Фарузан (4 зірки рідкості, анемо, реран)
  • Тома (4 зірки рідкості, піро, реран)
  • Янь Фей (4 зірки рідкості, піро, реран).

Подія “Secret Summer Paradise”

Це основна подія оновлення 3.8. Подія включає декілька заходів: в одному з них гравці зможуть покататися на американських гірках, в іншому – пройти рівень в дусі платформера.

Ще одна подія пропонує постріляти по цілях, заробляючи очки. А в іншому заході потрібно пролетіти по маршруту, відміченому кільцями, керуючи спеціальною істотою.

Також гравці отримають бойову міні-гру, де треба битися на арені, перемагаючи ворогів якомога швидше, та міні-гру, де потрібно заробляти очки, кидаючи снаряд в різнокольорові зони.

Нові образи оновлення 3.8

Оновлення внесе в Genshin Impact два альтернативні костюми – для Клі та Кеї. Припускалося, що костюм Клі буде з 5 зірками рідкості, а наряд Кеї – з 4 зірками рідкості, але під час презентації це не підтвердили.

Отримати альтернативний вигляд для Кеї можна під час проходження основної події оновлення 3.8. Альтернативний костюм Клі буде доступний лише у внутрішньоігровому магазині.

Безкоштовний персонаж, Лайла

Беручи участь в основній події оновлення 3.8 та набравши достатньо очок, гравці зможуть безкоштовно отримати Лайлу, персонажа з 4 зірками рідкості та кріо-уроном.

Подія “Shared Sight”

Гравцям потрібно допомогти досліднику зі збором даних. Для цього доведеться зайнятися рятуванням маленьких створінь, паралельно отримуючи необхідну інформацію за допомогою спеціального дзеркала.

І ще декілька нововведень

Планується додати побачення з Кеєю. В картковій грі з’явиться новий режим, в якому гравцям потрібно перемогти максимум ворогів за обмежену кількість раундів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше