TikTok додає батьківський контроль за хештегами

Соціальна медіа-платформа TikTok ввела нову можливість для батьків та опікунів фільтрувати відео, які, на їхню думку, не повинні бачити їх діти. Цей новий функціонал стає частиною сімейного зв’язку в додатку, який дозволяє дорослим прив’язати свій обліковий запис до облікового запису підлітка для контролю налаштувань, таких як обмеження часу на екрані.

Користувачі TikTok вже могли встановлювати власні фільтри контенту, що дозволяло їм уникати відео, пов’язаних з конкретними словами або хештегами. Однак, як розповіла Sky News Джулі де Байльєнкор, глобальний голова відділу політики продуктів, ця нова можливість, що дозволяє батькам встановлювати ці фільтри, була створена в основному з метою забезпечення безпеки користувачів.

Однак, підлітки спочатку лише отримують сповіщення про фільтри, обрані їхніми батьками, і можуть відмовитися від них. “Ми хотіли переконатися, що ми знайшли правильний баланс між прагматизмом та прозорістю, щоб дозволити сім’ям вибирати найкращий досвід, адже кожна сім’я є унікальною“, – сказала пані де Байльєнкор.

Ми також хотіли заявити, що ми поважаємо право молодих людей на прийняття рішень. Тому за замовчуванням підлітки можуть переглядати ключові слова, які додав їх батько або опікун.

Пані де Байльєнкор висловила надію, що ця нова функція “стимулюватиме обговорення” між підлітками та їх батьками щодо границь в онлайні. Вона висловила впевненість, що такий діалог може стати першим кроком до підвищення освіченості молоді у питаннях цифрової грамотності та безпеки в інтернеті.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше