ШІ Midjourney навчився домальовувати зображення

OpenAI недавно презентувала оновлення Midjourney v5.2. Хоча це лише проміжне оновлення, воно все ж таки привносить з собою цікавий новий інструмент – “Віддалити” (Zoom Out), що дозволяє розширити згенероване зображення.

Ця нова функція дозволяє користувачам налаштовувати масштаб зображення у діапазоні від оригінального розміру до подвійного збільшення (з пресетами 1,5x і 2x). Кнопки збільшення з’являються безпосередньо після генерування зображення в оновленій версії Midjourney. Також в оновлення включено можливість розширення зображення під квадрат: воно не обрізає довгі сторони, а доповнює короткі.

Це може здатися подібним до генеративного заливу, який нещодавно з’явився в Photoshop. Проте між ними є важлива відмінність: Midjourney розширює лише ті зображення, які вона сама сгенерувала, тоді як у Photoshop можна використовувати будь-які зображення. До того ж, в Midjourney ви можете керувати тільки початковим запитом, а додаткове рисування фону працює автоматично. Photoshop же дозволяє вказати, що ви хочете бачити в заповненій області.

Поряд з “Віддалити” оновлення Midjourney пропонує також невидимі вдосконалення роботи програми – аналогічно до попередніх проміжних оновлень у березні та травні, які поліпшили реалістичність створюваних зображень.

Щоб користуватися актуальною версією програми, включаючи нову функцію, вам знадобиться підписка, вартість якої варіюється від 10 до 60 доларів на місяць, в залежності від обраного плану.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше