YouTube вводить обмеження для користувачів що блокують рекламу

YouTube продовжує активну боротьбу проти сервісів блокування реклами, яка набирає обертів. Вже у травні користувачі висловлювали незадоволення через банери, які з’являлися на екрані і попереджали про неможливість використання адблокерів під час перегляду відео на YouTube. Однак, ці банери не мали жодних наслідків, крім неприємного відчуття. Останнім часом ситуація різко змінилась: деякі користувачі почали отримувати нові попередження.

Тепер, коли YouTube виявляє активований блокувач реклами, він повідомляє користувачу, що після перегляду трьох відео, сервіс заблокує відеоплеєр. Щоб продовжити перегляд, користувачеві доведеться відключити блокувач реклами або купити підписку YouTube Premium.

Один з коментаторів написав: “Реклама, звичайно, нікуди не подінеться, але вони могли б зробити її більш приємною для сприйняття. Одне або два рекламних повідомлення на початку відео та одне в кінці – це абсолютно нормально. Навіть одна-дві реклами в середині відео (якщо воно триває більше 30 хвилин) не викликають незадоволення. Але коли ти отримуєш 3-6 рекламних вставок у відео, яке триває менше 20 хвилин, це вже стає абсурдом“. Таким чином, ця боротьба YouTube проти адблокерів є частиною більшої дискусії про якість і кількість реклами на платформі.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше