Apple просить Верховний суд США заборонити розробникам залишати посилання на сторонні платіжні системи

Спір між Apple і Epic Games продовжує набирати обертів. Останнім епізодом цієї боротьби стало звернення купертинської компанії до Верховного суду США з проханням переглянути рішення судді Йоланди Роджерс. Суддя постановила, юрисконсульти Apple тепер не можуть забороняти розробникам iOS продавати контент в своїх додатках за допомогою сторонніх платіжних систем.

Юридична команда Apple стверджує, що 9-й округ “перестарався”, випустивши федеральний судовий заборонний наказ проти купертинської компанії. В заяві компанії говориться, що вона планує порушити “важливі питання” стосовно повноважень суддів.

Як підкреслює Reuters, 9-й округ відхилив мотивовані заяви Apple і Epic Games про перегляд рішення попереднього судді. Хоча Epic ще не висловила своїх коментарів, компанія також може звернутися до Верховного суду, щоб розглянути її апеляцію.

Цей юридичний конфлікт має важливі наслідки не тільки для Apple та Epic Games, але й для всієї індустрії технологій. Він ставити під сумнів практику Apple щодо її контролю над платіжними системами в iOS додатках, які вона дозволяє на своїй платформі. Також цей випадок може сформувати прецедент для інших справ, які стосуються контролю технологічних гігантів над своїми екосистемами.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше