Apple дарує півроку передплати Apple TV+ власникам PlayStation 5/4

Apple і Sony оголосили про запуск нової спільної акції, що призначена спеціально для власників ігрових консолей PlayStation. Ця акція дає змогу користувачам PlayStation 5 та PlayStation 4 отримати доступ до стримінгового сервісу Apple TV+ протягом певного періоду безкоштовно.

Ця акція триватиме до 31 липня, і в рамках її користувачі PlayStation 5 зможуть насолоджуватися переглядом шоу і фільмів на Apple TV+ протягом пів року безкоштовно. Власники PlayStation 4 також отримають можливість дивитися контент на Apple TV+, але лише протягом трьох місяців.

Що цікаво, ця акція не обмежена новими користувачами. Навіть якщо ви вже маєте активну підписку на Apple TV+, ви все одно можете скористатися цією пропозицією і продовжити свою підписку безкоштовно протягом вказаного періоду.

Щоб скористатися цією акцією, вам потрібно спершу завантажити додаток Apple TV+ на свою консоль PS4 або PS5. Після завантаження відкрийте додаток і увійдіть в свій аккаунт, використовуючи Apple ID. Якщо у вас ще немає Apple ID, вам потрібно буде створити новий аккаунт.

Ця акція від Apple і Sony — це чудова можливість для власників PlayStation відкрити для себе різноманітний світ контенту, що доступний на Apple TV+. Від акційних блокбастерів до оригінальних шоу та серіалів – усе це ви зможете переглянути безкоштовно протягом певного часу. Залишається лише скористатися цією неймовірною пропозицією!

Україна теж є в списку, тому ми можемо повноцінно скористатися цією акцією.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше