Дохід Twitter з реклами знизився на 89%

Twitter продовжує витрачати більше грошей, ніж заробляє, за словами Ілона Маска. Мільярдер у своєму твіті зазначив, що компанія стикається з проблемами грошового потоку через зниження рекламних доходів приблизно на 50 відсотків(за останній місяць) та високий рівень боргового навантаження.

У п’ятницю Маск також заявив, є очікування рекордної активності на цьому тижні. Він зазначив, що майже всі рекламодавці, які залишили платформу після його приходу у жовтні, “вже повернулися” або “сказали, що повернуться”.

За оцінкою дослідницької компанії Sensor Tower, рекламні доходи знизилися на 89 відсотків до 7,6 мільйона доларів за двомісячний період. За даними Reuters, щорічні відсоткові платежі Twitter становлять близько 1,5 мільярда доларів через борги, які компанія накопичила, коли Маск придбав її за 44 мільярди доларів.

Поточна ситуація з рекламою — останній індикатор того, що агресивні заходи щодо скорочення витрат, запроваджені Маском у минулому році, не були достатньо ефективними, щоб зміцнити фінансовий стан компанії. Це також свідчить, що новому генеральному директору компанії, Лінді Яччаріно, належить важка робота по відновленню рекламної бази Twitter.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше