Nintendo Switch допоміг знайти пропавшу 15-річну дівчинку

Літом 2022 року сталася жахлива подія — 3 серпня з власного дому у Вірджинії зникла 15-річна дівчина. Для пошуків її залучили всі можливі ресурси: поліцію, волонтерів, а також інших професіоналів.

Згодом встановили, що дівчинку викрав 28-річний Ітан Робертс, з яким вона познайомилася в інтернеті. Він приїхав до Вірджинії заманивши дівчинку, а потім змусив її знятися у фільмах для дорослих.

Доля дівчини могла бути невідомою, якби не її Nintendo Switch. Цікаво, що Робертс дозволив дівчинці взяти з собою цю ігрову консоль. Коли вона підключалася до мережі, щоб переглянути YouTube та завантажити гру, її товариш по Switch помітив, що вона з’явилася в мережі.

Через невеликий проміжок часу ФБР звернулося до Nintendo за допомогою, і компанія допомогла визначити місцезнаходження консолі Switch. В результаті злочинця було затримано, а дівчина повернулася додому.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше