Вперше ігри Blizzard вийдуть в Steam

Відома компанія Blizzard Entertainment оголосила про свої амбітні плани щодо випуску декількох своїх ігор на відомій цифровій платформі Steam. Найближчим новачком у каталозі цього магазину стане безкоштовний шутер Overwatch 2.

Корпорація повідомила своїх гравців про наближений реліз гри на офіційному веб-сайті. У повідомленні зазначається, що гра з’явиться на Steam вже 10 серпня і буде відкрита для всіх охочих. Для того, щоб грати, вам знадобиться обліковий запис Battle.net. Steam-версія буде підтримувати досягнення та список друзів, включно з можливістю запрошувати в групу.

Окрім цього, компанія також натякала на майбутній випуск інших своїх проектів на платформі Steam, але не уточнила, про які саме ігри йде мова. Найімовірніше, що це не стосуватиметься головних франшиз, таких як Diablo та World of Warcraft. Незважаючи на перенесення деяких ігор на Steam, президент Blizzard Entertainment зазначив, що компанія не планує відмовлятися від підтримки своєї власної платформи Battle.net. Цей крок від Blizzard стане новим важливим етапом в історії цифрових ігрових платформ, що об’єднують мільйони гравців по всьому світу.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше