Маск планує глобальний ребрендинг Twitter

Ілон Маск повідомив, що Twitter очікує ребрендинг і що соціальна мережа “поволі прощатиметься з усіма птахами“. Після цього мільярдер оголосив про використання домену x.com, який тепер перенаправляє на домашню сторінку сервісу.

Маск також написав, що “якщо сьогодні з’явиться достатньо хороший логотип X”, то вже завтра він запуститься в Twitter по всьому світу. Користувачі почали пропонувати свої варіанти, включаючи жартівливі.

Наразі соціальна мережа все ще з пташкою, але профіль мільярдера тепер оформлений із стилізованою літерою “X”.

Судячи з іншого твіту з опитуванням, фон за замовчуванням після ребрендингу стане чорним. Він значно випередив звичний білий.

Варто нагадати, що перехід на “X” не став чимось несподіваним. Ще навесні 2023 року X Corp, яка належить Маску, поглинула Twitter Inc., а сам мільярдер неодноразово висловлював бажання створити єдину екосистему Х або супердодаток, в якому є все. Тепер він підтвердив, що все це треба було зробити вже давно.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше