Sony випустила преміальні TWS-навушники WF-1000XM5

Після місяців чуток та витоків інформації, компанія Sony офіційно представила свої навушники WF-1000XM5. Це флагманська модель, яка намагатиметься конкурувати з головними гравцями в цій ніші, зокрема з AirPods Pro 2 та Huawei FreeBuds Pro 2.

Модель WF-1000XM5 зберегла впізнаваний дизайн, але порівняно з попередником вони отримали глянцеву поверхню, стали на 25% меншими та на 20% легшими.

Нові навушники випущені з новими 8,4-мм динамічними драйверами Dynamic Driver X, які обіцяють більш насичений та деталізований звук. Крім того, WF-1000XM5 оснащені двома процесорами шумоподавання: HD Noise Cancelling Prover QNe 2 та Integrated Processor V2, які Sony вважає найкращими на ринку.

Систему шумоподавання доповнюють м’які та еластичні насадки зі згущеного поліуретану. Вони збільшують контактну площу між навушником та вушним каналом, забезпечуючи кращу звукоізоляцію.

Кожен з навушників оснащений трема мікрофонами. Підтримуються формати LDAC, SB3, AAC та LC3. Технологія AI DSEE Extreme дозволяє покращити якість стиснутих цифрових музичних файлів, зокрема з популярних стрімінгових сервісів.

Управління є сенсорним, але Sony також додала елементи керування жестами, що дозволяють приймати або відхиляти дзвінки, просто киваючи або потрясаючи головою.

З зарядною коробкою WF-1000XM5 можуть працювати до 24 годин, а на одній повній зарядці можна розраховувати на 8 годин з увімкненим активним шумоподаванням. Трихвилинне заряджання буде достатнім для того, щоб навушники працювали протягом години. Повна зарядка займе 1,5 години.

WF-1000XM5 вже доступні для попереднього замовлення за ціною 300 доларів. Вони доступні в чорному та сріблястому кольорах. Відвантаження Sony WF-1000XM5 повинні початися 26 липня.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше