Nintendo планує випустити нову консоль

Джерела видання VGC повідомили, що Nintendo має намір випустити консоль нового покоління у другій половині 2024 року. За повідомленнями, ключові партнери компанії вже отримали набори для розробки нового пристрою.

Журналісти Eurogamer також підтвердили цю інформацію від VGC.

Подробиці про нову консоль майже невідомі, крім того, що це знову буде гібридна модель, яка може використовуватись як у стаціонарному, так і у переносному режимах. Два джерела VGC вважають, що нова консоль Nintendo буде оснащена LCD-екраном замість OLED для зниження вартості, а також отримає більше вбудованої пам’яті.

Також очікується, що знову буде використовуватися формат картриджів з іграми. Існує велика ймовірність, що таким чином Nintendo гарантує зворотну сумісність з Switch, хоча точна інформація з цього питання поки що відсутня.

Аналітик Серкан Тото в коментарі для VGC вважає логічним випуск Nintendo нової консолі в 2024 році, оскільки Switch на той час вже буде на ринку 7 років. Зараз продажі Switch та ігор для неї поступово зменшуються.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше