Оновлення Genshin Impact 4.0. Промокоди

Команда розробників Genshin Impact провела презентацію оновлення 4.0, яка значно розширює ігровий світ. У Тейваті з’явиться новий регіон – Фонтейн. Гравців чекає багато новинок: наприклад, вони зможуть досліджувати підводне царство.

Під час презентації розробники почергово розповідали про особливості Фонтейна і його мешканців. Зробивши невеликі паузи, вони представили три промокода. Кожен з кодів дає можливість безкоштовно отримати різні ігрові ресурси, такі як мора, Камінь Походження, Магічну руду посилення, Досвід героя.

Ці ресурси, без сумніву, стануть у нагоді гравцям під час дослідження регіону та для обертання нових персонажів. Цього разу їх багато: оновлення 4.0 додасть до Genshin Impact одразу трьох персонажів з Фонтейна.

Всі коди на примогеми з презентації оновлення 4.0 для Genshin Impact:

3BRLL59ZCZKD: 100 примогемів та 10 одиниць Магічної руди посилення.

WA845MQHUHKH: 100 примогемів та 5 одиниць Досвіду героя.

ZT8MLL8GCYKM: 100 примогемів та 50 тисяч мори.

Для активації промокодів з нагородами передбачено два способи. Це можна зробити або безпосередньо в ігровому клієнті Genshin Impact (коди вводяться в налаштуваннях аккаунта, ресурси надходять на ігрову пошту), або в спеціальному розділі на сайті гри (ресурси також прийдуть на пошту).

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали на 10% після невдалого релізу Star Wars Outlaws

Акції Ubisoft впали до €15,34 після слабкого прийому Star Wars Outlaws, що викликало зниження ринкової капіталізації компанії до €1,99 мільярда. Інвестори стурбовані майбутнім компанії, зважаючи на невдалий запуск гри та можливі труднощі з іншими проектами.
Детальніше