Нова гра South Park вийде у 2024 році


У рамках презентації THQ Nordic на цьому тижні видавець представив нову гру South Park під назвою Snow Day — це кооперативна екшн-гра для чотирьох осіб, присвячена “чарам” сніжного дня.

Сніжний день — це коли через сильні зимові хуртовини (або морози) у деяких країнах зачиняються школи, і дітям дається несподіваний вихідний. Катання на ковзанах, спуски на санчатах, снігові бої!

Саме цей мотив лежить в основі South Park: Snow Day. У грі Картман, Стен, Кайл і Кенні “святкують найчарівніший день у житті кожної дитини”. Але, як завжди у South Park, не все так просто. На місто падають вогняні кулі, Картман чарівним чином запускає магічні ракети, а по вулицям міста, здається, блукають демони або прибульці, знищуючи дітей. Останні, у свою чергу, атакують один одного саморобною зброєю.

Це зовсім не звичайний сніжний день, але саме такий, який можна очікувати від South Park. Також це буде серйозне відхилення від попередніх ролевих ігор South Park: The Stick of Truth та The Fractured But Whole.

THQ Nordic поки не розкрила більше деталей про Snow Day, крім того, що її реліз заплановано на 2024 рік — враховуючи тематику, швидше за все у січні або лютому.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше