Microsoft випустила змінні панелі для Xbox Series X

Після Sony, яка вже давно пропонує панелі для PlayStation 5, Microsoft також вирішила представити власний набір, але поки що лише для консолі Xbox Series X.

У Microsoft наголошують, що це будуть не просто наклейки, які можна знайти в інших брендів, а справжній чохол з липучкою та петелькою для кріплення. Геймерам запропонують три варіанти дизайну.

Один з них виконаний у стилі гри Starfield і з’явиться на полицях магазинів 18 жовтня за ціною в 50 доларів. Ще два камуфляжних варіанти (подібно до контролерів Arctic та Mineral Camo) стартують 10 листопада і коштуватимуть на 5 доларів менше.

Це перший раз, коли Microsoft пропонує власні панелі з часів Xbox 360. Зазначається, що нові панелі мають бути більш доступною альтернативою придбанню різних спеціальних версій консолі.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше