Apple Watch зможе підлаштовуватися під колір ремінця та одягу

Apple розглядає варіант створення Apple Watch з адаптивним екраном, який може автоматично налаштовуватися на колір ремінця та одягу користувача.

Згідно з новим патентом, в смарт-годиннику планується вбудувати світловий датчик під дисплеєм. Цей датчик, взаємодіючи з камерою та іншими датчиками в устройстві, здатний визначити колір навколишніх об’єктів. Спочатку датчик випромінює красний, зелений і синій світло на найближчі предмети, а потім аналізує відбиті RGB-значення. На основі цих даних він вибирає відповідний циферблат зі своєї бази даних.

Варто врахувати, що отримання патенту не гарантує, що описана технологія дійсно буде реалізована. Часто патентовані ідеї залишаються лише на папері. Однак, ця концепція виглядає перспективною і, можливо, стане винятком із загального правила.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше