iPhone 16 може отримати нову технологію OLED

За інформацією корейських джерел, компанії Samsung та LG, які є виробниками дисплеїв для Apple, пропонують використовувати технологію micro-lens arrays (MLA) в майбутніх пристроях з OLED-дисплеями. Суть цієї технології полягає в наявності шару мікроскопічних лінз, розташованих над пікселями, які фокусують випромінюване світло.

Переваги та Недоліки

На практиці, використання MLA дозволяє або значно підвищити яскравість дисплея без втрати енергоефективності, або зберегти поточну яскравість, але при цьому підвищити автономність пристрою. З іншого боку, одним з можливих недоліків є скорочення кута огляду, а також зростання вартості виробництва.

Відповідність Стандартам Apple

За словами інсайдерів, наразі ні один з варіантів дисплеїв від Samsung та LG не відповідає стандартам Apple. Тому кінцеве рішення компанії залежатиме від того, чи вдасться покращити ефективність технології MLA OLED до початку виробництва iPhone 16, яке заплановане на другу половину 2024 року.

Висновок

Якщо Apple вирішить прийняти цю нову технологію, це може стати значущим кроком у розвитку якість та ефективність дисплеїв смартфонів. Проте, введення такої інновації також може вплинути на кінцеву вартість пристрою та його зручність використання.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше