Apple вдвічі збільшила пам’ять у Apple Watch Series 9 та Ultra 2

Apple зробила значущий крок уперед, представивши Apple Watch Series 9 і Ultra 2 з 64 ГБ вбудованої пам’яті. Це вперше, коли компанія збільшила об’єм пам’яті з 2019 року — періоду, коли були анонсовані Apple Watch Series 5 з 32 ГБ пам’яті.

Початкові моделі Apple Watch були оснащені лише 8 ГБ пам’яті, але з виходом Series 3 (GSM), об’єм накопичувача подвоївся і становив 16 ГБ.

Що це означає для користувача?

Подвійне збільшення пам’яті означає більше простору для застосунків, музики, фотографій та інших даних. Це також може сприяти поліпшенню загальної продуктивності пристрою та розширенню його функціональних можливостей.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше