5 ключових нововведень у iPadOS 17: чому варто оновитися

1. Кастомізація екрану блокування

Тепер користувачі планшетів також зможуть налаштувати свій заблокований екран, функція яка була доступна для користувачів iPhone вже понад рік. Доступні опції включають в себе зміну стилю відображення годинника, колір шрифту, візуальні ефекти для шпалер і розмиття фону для кращої читабельності назв додатків. До цього додалися також нові статичні і динамічні шпалери з різноманітними темами.

2. Віджети на екрані блокування

Цікавим нововведенням є наявність двох панелей з віджетами прямо на екрані блокування. У портретному режимі це “полиця” для маленьких карточок у стилі iOS, а в ландшафтному — бокове меню з новими квадратними віджетами. Обидві панелі налаштовуються окремо і відображаються залежно від орієнтації пристрою.

3. Удосконалений Stage Manager

Цей новий режим многозадачності, представлений ще минулого року, отримав численні покращення. Тепер сітка для розміщення додатків стала набагато більш гнучкою, дозволяючи оптимізувати простір екрана ефективніше.

4. Новий додаток “Здоров’я”

Тепер ви зможете переглядати всі ваші здоров’я-релевантні дані з Apple Watch, iPhone та інших аксесуарів прямо на екрані вашого планшета. Додаток “Здоров’я” було перенесено в iPadOS з новим інтерфейсом, спеціально адаптованим для великого екрану.

5. Покращення в роботі з PDF

Команда з Купертіно внесла нові інструменти для роботи з PDF-документами, включаючи режим заповнення форм та можливість колективної роботи над документом в реальному часі.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
оновлення телеграм

Telegram отримав нове оновлення

Telegram презентував нове оновлення з кількома корисними функціями. Тепер користувачі можуть відправляти анімовані подарунки з текстовими привітаннями, а також скористатися підтримкою прямих трансляцій на Android та оптимізованим відеочатом на iOS.
Детальніше