ТОП найвідоміших персонажів MARVEL

MARVEL – це одна з найпопулярніших і найуспішніших компаній, яка створює комікси, фільми, мультфільми, ігри та інші продукти про супергероїв і суперзлодіїв. Всесвіт MARVEL налічує тисячі персонажів, кожен з яких має свою історію, особистість, здібності та фанатську базу. Деякі з них стали такими відомими та улюбленими, що їх можна вважати символами поп-культури. У цій статті ми представимо вам наш ТОП 10 найвідоміших персонажів MARVEL, які заслуговують на вашу увагу.

Доктор Стрендж (Doctor Strange)

    Доктор Стрендж – це колишній нейрохірург, який став Верховним чарівником Землі після того, як його руки були пошкоджені в автокатастрофі. Він володіє Окою Агамотто, яке містить Камінь часу, один з шести Каменів нескінченності. Він є одним з найпотужніших і наймудріших героїв MARVEL, який захищає свою планету від загроз з інших світів. Ви можете побачити його у фільмах “Доктор Стрендж”, “Месники: Війна нескiнченностi” та “Месники: Завершення” .

    Чорна Вдова (Black Widow)

      Чорна Вдова – це спецагентка, яка раніше була російською шпигункою та асасином під кодовим ім’ям Наташа Романова. Вона була піддана спецiальнiй тренiровцi та експериментам у програмi “Червона Кімната”, де їй вкололи сироватку, яка збiльшила її фiзичнi можливостi та сповiльнила старiння. Вона є одним з найкращих бойовикiв та стрiльцiв у свiтi, а також майстром перевтiлення та хакерствa. Ви можете побачити її у фільмах “Залiзна людина 2” , “Месники” , “Капiтан Америка: Зимовий солдат” , “Месники: Ера Альтрона” , “Капiтан Америка: Громадянська вiйна” , “Месники: Війна нескiнченностi” , “Месники: Завершення” та “Чорна Вдова” .

      Людина-павук (Spider-Man)

        Людина-павук – це підліток, який отримав свої суперсили після того, як його вкусив радіоактивний павук. Його справжнє ім’я – Пітер Паркер, він живе в Нью-Йорку зі своєю тіткою Мей та працює фотографом у газеті “Daily Bugle”. Він може лазити по стінах, стріляти павутиння з зап’ястя, виявляти небезпеку за допомогою “павучого чуття” та має надзвичайну силу, швидкість та спритність. Він є одним з найбільш популярних і коханих героїв MARVEL, який дотримується принципу: “З великою силою йде велика відповідальність“. Ви можете побачити його у фільмах “Людина-павук” , “Людина-павук 2” , “Людина-павук 3” , “Нова людина-павук” , “Нова людина-павук 2: Висока напруга” , “Капiтан Америка: Громадянська вiйна” , “Людина-павук: Повернення додому” , “Месники: Війна нескiнченностi” , “Месники: Завершення” , “Людина-павук: Далеко вiд дому”.

        Тор (Thor)

          Тор – це бог грому та світла, син Одіна, короля Асгарда, та Фрігги, королеви Асгарда. Він є спадкоємцем трону Асгарда, але був вигнаний на Землю за свою пиху та агресію. Він повернув свою честь та силу, коли показав себе гідним підняти свій молот Мьйольнір, який надає йому здатність керувати громом, блискавкою та польотом. Він є одним з найсильніших і найвідважніших героїв MARVEL, який любить пригоди та битви. Ви можете побачити його у фільмах “Тор” , “Месники” , “Тор 2: Царство темряви” , “Месники: Ера Альтрона” , “Тор: Рагнарок” , “Месники: Війна нескiнченностi” , “Месники: Завершення” та “Тор: Любов i грiм”.

          Капiтан Америка (Captain America)

            Капiтан Америка – це перший суперсолдат, який був створений за допомогою експериментальної сироватки Суперсолдата пiд час Другої свiтової вiйни. Його справжнє ім’я – Стів Роджерс, він є худим і слабким хлопцем, який мріяв служити своїй країні, але був вiдхилений через своє здоров’я. Пiсля того, як вiн отримав сироватку, вiн став мати надлюдську силу, швидкiсть, витривалiсть та регенерацiю. Вiн також володiє незламним щитом з вiбранiуму, який є його головною зброєю та символом. Вiн є одним з найбiльш чесних i благородних героїв MARVEL, який завжди дотримується своїх iдеалiв та цiнностей. Ви можете побачити його у фільмах “Капiтан Америка: Перший месник” , “Месники” , “Капiтан Америка: Зимовий солдат” , “Месники: Ера Альтрона” , “Капiтан Америка: Громадянська вiйна” , “Месники: Війна нескiнченностi” та “Месники: Завершення” .

            Жалізна людина (Iron Man)

              Жалізна людина – це геніальний винахідник, мільярдер, філантроп і голова корпорації “Старк Індастріз”, який створив собі високотехнологічний костюм, що надає йому суперсили, польоти та різноманітну зброю. Його справжнє ім’я – Тоні Старк, він є одним з засновників та лідерів Месників, а також одним з найближчих друзів Капiтана Америки. Вiн є одним з найбiльш харизматичних i самовпевнених героїв MARVEL, який завжди має гумор та винахiдливiсть. Ви можете побачити його у фiльмах “Залiзна людина” , “Залiзна людина 2” , “Месники” , “Залiзна людина 3” , “Месники: Ера Альтрона” , “Капiтан Америка: Громадянська вiйна” , “Людина-павук: Повернення додому” , “Месники: Війна нескiнченностi” та “Месники: Завершення” .

              Халк (Hulk)

                Халк – це зелений гігант, який є альтер-его науковця Брюса Беннера, який був випромінений гамма-променями під час експерименту. Коли Беннер переживає сильний стрес або гнів, він перетворюється на Халка, який має неймовірну силу, стiйкiсть та регенерацiю, але втрачає контроль над собою. Вiн є одним з найбiльш потужних i небезпечних героїв MARVEL, який часто потрапляє у конфлiкти з iншими супергероями та армiєю. Ви можете побачити його у фiльмах “Неймовiрний Халк” , “Месники” , “Месники: Ера Альтрона” , “Тор: Рагнарок” , “Месники: Війна нескiнченностi” та “Месники: Завершення” .

                Соколине око (Hawkeye)

                  Соколине око – це майстер стрільби з лука, який є агентом Щ.И.Т. та членом Месників. Його справжнє ім’я – Клiнт Бартон, він є колишнiм цирковим артистом та найманим вбивцею, який став супергероєм після того, як його навчив та найняв Нік Ф’юрі. Він володіє різними типами стріл, які мають різні функції, такі як вибухові, електричні, кишенькові, гаки та інші. Вiн є одним з найбiльш вiдданих i хоробрих героїв MARVEL, який завжди готовий допомогти своїм друзям та сiм’ї. Ви можете побачити його у фiльмах “Тор” , “Месники” , “Месники: Ера Альтрона” , “Капiтан Америка: Громадянська вiйна” , “Месники: Завершення” та “Соколине око” .

                  Чорна Пантера (Black Panther)

                    Чорна Пантера – це король та захисник африканської країни Ваканда, яка є найрозвинутішою та найбагатшою на планеті завдяки своєму запасу вiбранiуму, найрiдкiснiшого та наймiцнiшого металу в свiтi. Його справжнє ім’я – Т’Чалла, він є сином попереднього короля Т’Чаки, який був убитий пiд час теракту. Вiн отримав свої суперсили пiсля того, як випив елiксир з серцевини фiолетового квiту, який надав йому силу, швидкiсть, витривалiсть та чутливiсть пантери. Вiн також володiє костюмом з вiбранiуму, який може абсорбувати та випускати кiнетичну енергiю. Вiн є одним з найбiльш мудрих i чесних героїв MARVEL, який прагне забезпечити мир та процвітання своєму народові та світові. Ви можете побачити його у фiльмах “Капiтан Америка: Громадянська вiйна” , “Чорна Пантера” , “Месники: Війна нескiнченностi” , “Месники: Завершення” та “Чорна Пантера: Ваканда назавжди” .

                    Це був мій ТОП 10 найвідоміших персонажів MARVEL. Я сподіваюся, що вам сподобалася моя стаття. Якщо у вас є які-небудь зауваження або питання, будь ласка, напишіть мені. Дякую за вашу увагу! 😊

                    Що ти думаєш про цю новину?
                    +1
                    0
                    +1
                    0
                    +1
                    0
                    +1
                    0
                    +1
                    0
                    +1
                    0
                    +1
                    0
                    Залишити відповідь

                    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

                    Схожі Новини
                    Чужий: Земля

                    Вийшов перший тизер серіалу “Чужий: Земля” від Ноя Хоулі

                    Перший тизер серіалу “Чужий: Земля” лише на кілька секунд показав знайомого ксеноморфа, залишаючи більшість деталей у таємниці. Сюжет серіалу розгортається на Землі після катастрофи космічного корабля, де герої стикаються з жахливою загрозою.
                    Детальніше