Опубліковано перші фото нового HomePod з дисплеєм

В мережі почали з’являтися чутки про розробку абсолютно нової моделі HomePod з дисплеєм, перше фото якої нещодавно з’явилося в інтернеті.

Подробиці про прототип:

  • За інформацією інсайдера, зображення демонструє один з прототипів, дизайн якого схожий на актуальне друге покоління колонки.

  • Видання 9to5Mac підтверджує, що Apple дійсно активно працює над цим пристроєм, підкреслюючи, що мова йде саме про новий продукт, а не просто інженерний експеримент.

Сучасний HomePod використовує модифіковану версію tvOS без користувацького інтерфейсу, однак в коді новітньої версії системи вже виявлені ознаки адаптації додатків під дисплей нової колонки, зокрема Apple Music та Apple Podcasts.

Щодо термінів анонсу третього покоління HomePod конкретної інформації поки немає, але очікується, що новий гаджет не буде представлений до січня наступного року, враховуючи звичну для Apple політику щодо оновлення продуктів.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше