Магазин мобільних ігор від Microsoft може з’явитися вже в наступному році

Microsoft готується запустити магазин Xbox на iOS і Android як найраніше в наступному році, за даними Філа Спенсера. Керівник поділився цим у інтерв’ю з Financial Times, опублікованому в понеділок. Але зауважте, що реалізація плану залежить від того, чи буде затверджена купівля Microsoft компанії Activision Blizzard.

Microsoft вперше розкрив це в документах, які компанія надала Уряду Великобританії в минулому році. У той час компанія не надавала таймлайну, зауважуючи лише, що її пропоноване об’єднання з Activision Blizzard буде грати критичну роль. 

Крім того, немає гарантії, що купівля Microsoft компанії Activision Blizzard буде зможе відбутися до тих пір, поки нові правила про встановлення додатків зі сторонніх маркетів (які набувають чинності в 2024 році) не будуть виконані компаніями Apple та Google, що було відзначено Філпом Спенсером під час інтерв’ю з Financial Times. Однак, він сказав, що для Microsoft не буде дуже багато труднощів адаптувати свої існуючі додатки Xbox та Game Pass, для iOS та Android.

Що ти думаєш про цю новину?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі Новини
PlayStation 5 Pro games

PS5 Pro: які ігри отримають патчі на момент виходу консолі?

Sony анонсувала, що в день виходу PlayStation 5 Pro 7 листопада 2024 року, близько 40-50 ігор отримають патчі, що покращать їх продуктивність і графіку на новій консолі. Наразі офіційно підтверджено 13 ігор, але список буде доповнено.
Детальніше
DualSense

Sony підвищила ціни на DualSense

Ціни на контролери DualSense від PlayStation підвищилися на $5 у кількох магазинах США, включно з офіційним сайтом PlayStation Direct. Базова біла версія DualSense тепер коштує $75 замість колишніх $70. Аналогічно, на британському ринку ціна зросла з £60 до £65.
Детальніше